1398/07/17
روز جهانی تخم مرغ
نهم اکتبر مصادف با هفدهم مهر، به نام «روز جهانی تخم مرغ» نامگذاری شده تا ارزش غذایی این ماده در سلامتی، بیشتر معرفی شود.
نهم اکتبر مصادف با هفدهم مهر، به نام «روز جهانی تخم مرغ» نامگذاری شده تا ارزش غذایی این ماده در سلامتی، بیشتر معرفی شود. تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح است؛ تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا و دارای تمام 9 اسید آمینه ضروری و مقدار قابل توجهی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.
پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد، پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد که نسبت آنها 60 درصد به 40 درصد است.
به دلیل کیفیت بالای تخم مرغ، این ماده نقش مهمی در ایجاد سیری به ویژه هنگامی که در وعده صبحانه مصرف شود، دارد و به همین دلیل باعث کاهش وزن می شود، زیرا علاوه بر القای احساس سیری، میزان کالری بسیار کمی تولید می کند.
دیگر خواص تخم مرغ عبارت است از:
1. تاثیر بر کاهش وزن
2. دارا بودن کلسترول خوب
3. مغذی بودن برای تمام سنین
4. موثر بودن بر سلامت چشم
نظر دهید